Victorias näsoperation

 
Namn: Victoria

Ålder: 27 år

Sekundär näsplastik juli 2011


  • Hur hittade du ArtNose?

 Sökte via internet

  • Hur upplevde du din första konsultation?


Jag upplevde den som bra och professionell. Man fick verkligen tid på sig och det kändes som att man verkligen blev förstådd.

  • Vad fick dig att genomgå din näsoperation hos ArtNose?

Jag hade tidigare genomgått en näsoperation i Sverige med dåligt resultat, så en tid efter denna incident började jag söka febrilt på Internet efter en kirurg som verkligen visste vad han sysslade med. Jag kunde inte nöja mig med annat än det bästa alternativet. Jag fick upp ögonen för ArtNose efter att ha läst på deras hemsida samt inlägg på forum från andra som opererat sig där med lyckade resultat. Därefter hade jag inga tvivel.

  • Vad tyckte du om hotellet?

Det var lungt och trivsamt, med väldigt god mat. Ett plus för att det var folktomt så att man kunde få lite avskildhet efter operationen. Ett minus var dock att hotellpersonalen inte var särskilt bra på engelska och därför kunde det ibland vara svårt att göra sig förstådd.

  • Saknade du något i häftet med Patientinformation innan avresa?

Lite mer information om massagen av näsan efter operationen samt hur man skall tejpa den på nätterna.

  • Hur upplevde du bemötandet av din patientkoordinator?

Väldigt bra. Det kändes som att det var någon som verkligen förstod vad man menade och gick igenom. Det var skönt att man visste att hon alltid fanns tillgänglig under hela resan. En stor underlättnad helt enkelt.

  • Hur upplevde du bemötandet av Dr Ufuk Bilkay och hans team?

Väldigt bra och professionellt. Man märkte helt enkelt att de visste vad de sysslade med när de talade och undersökte näsan. Sedan utstrålar de en säkerhet som får en att känna att man är i trygga händer.


  • Motsvarar operationsresultatet de förväntningar du hade på din näsoperation?

Trots att jag fortfarande är rätt svullen kan jag säga att operationsresultatet är över min förväntan. Min näsa var ju ett ganska komplicerat fall, då jag tidigare genomgått näsplastik med ett resultat mycket långt ifrån det önskvärda. När gipset togs bort blev jag högt positivt överasskad. Nu känns det som att jag äntligen fått det resultat jag ville ha från början . Det kunde inte ha blivit finare!

  • Beskriv din totala upplevelse av ArtNose?

I det stora hela är jag jättenöjd med hela upplevelsen. Hotellet, patientkoordinator, kirurg med team och kliniken får höga betyg. Jag gillade att man kan vila upp sig i lugn och ro på hotellet dagarna efter operationen. Ett stort plus också för att man har möjlighet att resa i grupp så att man är flera som går igenom detta tillsammans - Det betydde mycket!

Vad är skönhet?

"Skönhet ligger i betraktarens ögon" sägs det ofta. Men finns det standariserade mallar för ...

6 januari, 2012
Blogg Misslyckad näsplastik? Vi hjälper dig! Före/efter-bilder Kontakta oss Besök oss på Instagram