Erfarenhet

 
Vad skiljer ArtNose erfarenhet från övriga kliniker?
Våra kirurger utför 30-50 näsoperationer i månaden, varav 10-15 av dessa är sekundära. De har mycket stor erfarenhet av både primär näsplastik och sekundär näsplastik,  sk ”revision rhinoplasty".


Att genomgå en näsoperation där kirurgen inte är expert inom specifikt näsplastik och arbetar med detta dagligen är att utsätta sig för en mycket hög risk. Sannolikheten att resultatet inte blir lyckat är mycket hög då näsplastik är ett ingrepp som ställer extremt höga krav på kirurgen. Att bemästra svårighetsgraden i näsplastik kräver oerhört många utförda operationer samt mångårig erfarenhet med studier inom området.


I Turkiet är näsoperation det vanligaste plastikkirurgiska ingreppet som utförs, och flera tusen människor genomgår näsoperationer årligen, i en betydligt högre utsträckning än i Sverige. 

 

De 5 vanligaste plastikkirurgiska ingreppen som utförs i Sverige är

 


  •  Bröstförstoring
  • Fettsugning
  • Bukplastik
  • Ögonlocksplastik
  • Läppförstoring

 

Som ArtNose patient kan vi därmed garantera dig att din näsoperation utförs av en kirurg med absolut högsta erfarenhet av näsoperationer. 


Vi har valt att endast arbeta med en av Turkiets främsta professorer inom plastikkirurgi, då han och hans team är erkända för sin talang att skapa ett naturligt resultat, samt sin förmåga att korrigera tidigare misslyckade näsoperationer som utförts av andra kirurger.

 

Ett vanligt misstag man gör som patient är att inte försäkra sig om att plastikkirurgen i fråga har expertkompetens inom just det önskade området. En plastikkirurg som är mycket skicklig på bröstförstoringar behöver inte nödvändigtvis vara expert på näsoperationer

 

När du kommer till ArtNose som patient kan vi erbjuda dig Europas bästa näskirurgi. Du får även en möjlighet att komma iväg från vardagen, att slippa tänka på städning och matlagning, och behöver endast fokusera på att vila upp dig i lugn och ro efter din näsoperation.

Vad är skönhet?

"Skönhet ligger i betraktarens ögon" sägs det ofta. Men finns det standariserade mallar för ...

6 januari, 2012
Blogg Misslyckad näsplastik? Vi hjälper dig! Före/efter-bilder Kontakta oss Besök oss på Instagram