Sophies näsplastik

 
 

Namn: Sophie

Ålder: 20 år

med syster Andrea som medresenär

Primär näsplastik april 2011


  • Hur hittade du ArtNose?

Via internet.


  • Hur upplevde du din första konsultation?

Den var väldigt positiv : jag fick ställa mina frågor, se på före-och-efter bilder av några tidigare patienter och göra en bildsimulering av min näsa.


  • Vad fick dig att genomgå din näsoperation hos ArtNose?

När jag bestämde mig för att göra en näsoperation så ville jag hitta en klinik som var bra och kunde göra fina näsor. Jag letade länge på internet och läste på olika forum där människor hade skrivit om näsoperationer. jag såg att många tipsade om ArtNose och efter konsultationen där så bestämde jag mig.


  • Vad tyckte du om hotellet?

Hotellet var helt underbart, personalen var trevlig, rummen var fina och allting var jättebra. Måste även säga att maten var rena rama lyxen, det var så gott.


  • Saknade du något i häftet med Patientinformation innan avresa?

Nej det gjorde jag inte, allt fanns med. Det som också var bra, var att man kunde gå på konsultation flera gånger men bara betala för den första. Man fick även svar snabbt när man mailade sina frågor.


  • Hur upplevde du bemötandet av din patientkoordinator?

Catarina var helt underbar, snäll, hjälpsam, fick en att verkligen känna sig avslappnad och trygg inför operationen. Hon fanns alltid tillgänglig, allt vi behövde hjälp med fixade hon. Hon kändes lite som en mamma, brydde sig verkligen om alla patienter och gjorde allt för att vi skulle få det bra.


  • Hur upplevde du bemötandet av Dr Ufuk Bilkay och hans team?

Trevliga killar som verkligen visste sin grej, näsor! De fick mig också att känna mig trygg och avslappnad inför operationen.


  • Motsvarar operationsresultatet de förväntningar du hade på din näsoperation?

Jag gjorde ju bildsimuleringar innan operationen och visade ungefär hur jag ville att det skulle se ut, och redan då gillade jag vad jag såg, men trodde inte att den skulle bli riktigt så fin. Konstigt nog blev den finare än på simuleringen. Jag älskar min nya näsa och tycker den är jättefin och alla runtomkring tycker också det.


  • Beskriv din totala upplevelse av ArtNose?

Helt fantastisk. Skulle rekommendera ArtNose starkt till er andra som vill göra en näsoperation. Jag har så mycket mer att skriva men får inte ner orden. Tack ännu en gång!


 

Vad är skönhet?

"Skönhet ligger i betraktarens ögon" sägs det ofta. Men finns det standariserade mallar för ...

6 januari, 2012
Blogg Misslyckad näsplastik? Vi hjälper dig! Före/efter-bilder Kontakta oss Besök oss på Instagram