Operationsplanering

 
Planeringen inför en näsplastik är oerhört viktig och en mycket viktig del i processen, vilket ofta glöms bort. Många patienter går på konsultationer på kliniker och upplever att kirurgen är stressad, och att man inte hinner diskutera ingreppet i den omfattningen man har tänkt sig.


När det sedan är dags för operation, så har man inte en klar bild av vad som skall göras, vilket skapar oro och oftast uppstår missförstånd då man inte kommunicerat tillräckligt väl inför operationen.


På ArtNose lägger vi mycket stor vikt vid själva operationsplaneringen. När du kommer på konsultation så går vi noga igenom vad du önskar uppnå för resultat, försöker simulera fram en bildidé om hur du vill att din näsa skall se ut, och går även igenom hur ditt ej önskvärda resultat ser ut, för att få en samlad helhetsbild av dina estetiska preferenser innan vi bokar in dig för operation.


Vi försöker även hitta före-och-efter bilder på patienter med liknande näsa för att kunna jämföra och se hur du upplever deras resultat efter operationen. 


För att du som patient skall känna dig säker och trygg inför ingreppet så betalar du endast en avgift när du kommer på konsultation. Känner du sedan att du behöver fler konsultationstillfällen för att gå igenom bilder och ställa frågor så är detta kostnadsfritt.


Du kan boka din konsultation genom att ringa 08-786 09 95 eller vid knappen "Boka tid" på startsidan.Vad är skönhet?

"Skönhet ligger i betraktarens ögon" sägs det ofta. Men finns det standariserade mallar för ...

6 januari, 2012
Blogg Misslyckad näsplastik? Vi hjälper dig! Före/efter-bilder Kontakta oss Besök oss på Instagram