Om ArtNose

 

ArtNose grundades 2009 och är ett nytt koncept inom specialiserad plastikkirurgi. Vi erbjuder expertkompetens inom området näsplastik och har valt att endast arbeta inom detta område. Vi har handplockat vårt läkarteam efter mycket höga krav och har därför förtroende att erbjuda Dig som patient en unik kompetens inom området.

 

På ArtNose är vi stolta över att vara specialiserade inom området sekundär näsplastik (revision rhinoplasty). Vår målsättning är att både nya patienter, samt patienter som tidigare genomgått näskirurgi på andra kliniker med ett mindre lyckat resultat, skall kunna vända sig till oss i förtroende.


Att operera näsan är ett viktigt beslut som kan påverka din livskvalité avsevärt. Vi vill ge dig bästa möjliga service, och lägger mycket tid på planering inför din näsoperation. Du skall aldrig behöva känna dig stressad under konsultationen, utan kan alltid komma tillbaks och ställa fler frågor om du behöver. Vi kommer att göra allt för att du skall bli så nöjd som möjligt med din näsplastik. 
 

Relaterade länkar

 

Vad är skönhet?

"Skönhet ligger i betraktarens ögon" sägs det ofta. Men finns det standariserade mallar för ...

6 januari, 2012
Blogg Misslyckad näsplastik? Vi hjälper dig! Före/efter-bilder Kontakta oss Besök oss på Instagram