Olivias näsoperation

 Namn: Olivia

Ålder: 25 år

Sekundär näsplastik februari 2013


  • Hur hittade du ArtNose?

Jag sökte på internet.

  • Hur upplevde du din första konsultation?

Har varit på ett flertal konsultationer, men tyckte att ArtNose kändes bäst. Här fick jag ta lång tid på mig och verkligen prata igenom allt. Samt att vi kunde prata detaljer kring näsan. De andra konsultationerna varade max en halvtimme och allt vi kom fram till var "ja, vi ska försöka göra näsan lite mindre", men inte på vilket sätt. På vissa konsultationer har läkaren sagt till mig - "du har inte en jättestor näsa, du ska vara nöjd".

  • Vad fick dig att genomgå din näsoperation hos ArtNose?

Jag kände mig trygg! Hade en mycket positiv känsla när jag gick från konsultationen. Självklart också att ArtNose var specialiserade på sekundär näsplastik eftersom jag opererat näsan en gång tidigare.

  • Vad tyckte du om hotellet?

Jag bodde på budgethotellet, så standarden på rummen var väldigt basic. Det jag fastnade för var den
personliga servicen som är guld värd när man är ensam och nyopererad i ett främmande land. Hotellet låg nära och bra till både Dr Bilkays mottagning och sjukhuset. Älskade att gå upp varje morgon och äta frukostbuffé med den turkiska kocken. Killen i receptionen ringde mig varje dag och frågade om jag behövde något, han fixade också mat upp till rummet. Stort plus för att han kunde flytande engelska. Jag trivdes verkligen på detta hotell och kan rekommendera det till andra.

  • Saknade du något i häftet med Patientinformation innan avresa?

Nej, jag tyckte den var väldigt hjälpsam. Där stod allt man kunde tänkas ha funderingar kring. Jag gick runt med häftet med mig i väskan hela tiden.

  • Hur upplevde du bemötandet av din patientkoordinator?

Hon har varit en ängel! Jag har verkligen terroriserat henne med mail under min vistelse i Turkiet. Alla frågor som poppade upp i huvudet frågade jag om, hon peppade mig och gjorde att jag kände mig trygg. Fick svar på mail inom ett par timmar. 

  • Hur upplevde du bemötandet av Dr Ufuk Bilkay och hans team?

Måste säga att jag gillade Dr Bilkay starkt. Han och hans kollega var sjukt proffsiga och man märkte vilken enorm erfarenhet de hade av näsplastik då vi kunde diskutera mycket detaljer kring näsan. De tryckte och klämde på näsan och vi alla tre diskuterade livligt! Jag upplevde Dr Bilkay som mycket vänlig, han tog hand om mig så bra på sjukhuset. Han log mycket och ingav respekt och trygghet. Hans kollega pratade mer och var nog ännu bättre på engelska. Han skämtade också mycket, vilket jag tyckte var kul. 
   
  • Motsvarar operationsresultatet de förväntningar du hade på din näsoperation?
     
Eftersom jag fortfarande har tejp på näsan och är väldigt svullen så är det svårt att säga då det inte ens gått två veckor sen operation. Jag måste dock säga att jag var nöjd redan när jag hade gips på näsan! Det låter sjukt, men jag kunde redan se en förbättring fastän jag hade gips. Jag såg att den var mindre och nättare, kortare i profil. Så det borde ju bara bli bättre nu. 
      
  • Beskriv din totala upplevelse av ArtNose?

Som man kan ana efter allt positivt jag skrivit så har jag bara gott att säga om ArtNose. Det bemötandet jag fått är långt över hur jag blivit bemött tidigare. Kan lova att jag inte hade fått sådan personlig service någon annanstans. Blev irriterad på de läkare jag tidigare träffat som försökt övertala mig att inte genomgå en operation, fast min näsa var helt sned och ojämn. Det var skönt att äntligen bli tagen på allvar!

 

Vad är skönhet?

"Skönhet ligger i betraktarens ögon" sägs det ofta. Men finns det standariserade mallar för ...

6 januari, 2012
Blogg Misslyckad näsplastik? Vi hjälper dig! Före/efter-bilder Kontakta oss Besök oss på Instagram