Michaelas näsoperation

 Namn: Michaela

Ålder: 22 år

Primär näsplastik april 2011  • Hur hittade du ArtNose?

      Jag var inne och kollade på olika forum om plastikoperationer och såg att ArtNose hade fått flera bra omdömen, så då blev jag intresserad och gick in på hemsidan.  • Hur upplevde du din första konsultation?

 Mycket bra! Kändes väldigt seriöst, fick svar på alla mina frågor. Väldigt bra att vi tog bilder och gick igenom hur jag ville ha det. Då fick man direkt veta vad man kunde förvänta sig av operationen, vilket resultat som var realistiskt. 


  • Vad fick dig att genomgå din näsoperation hos ArtNose?

Kändes tryggt och säkert. Dr Bilkay kändes verkligen som ett proffs inom området. Jag ville inte behöva göra om det, så det var mycket viktigt att kirurgen var bra. Sedan hela konceptet att man åker iväg och opereras och vilar upp sig. Sen är det färdigt när man kommer hem och man behöver inte gå omkring och gömma sig med gipset.   • Vad tyckte du om hotellet?

Mycket bra! Bra att det låg lite "off" så det inte var så mycket folk. Mycket bra service på personalen. Maten var jättebra! 10 poäng till frukostbuffén:)


  • Saknade du något i häftet med Patientinformation innan avresa?

 
Nej jag tyckte allt stod med, endast lite frågor om träningen i mitt fall men det fick jag svar på innan jag åkte hem.


  • Hur upplevde du bemötandet av din patientkoordinator?

 
Jättebra! Jag kände mig trygg hela tiden under resan för jag visste att det var bara att ringa så kom hon! Kändes bra att det var samma som jag träffat tidigare på konsultationen som mötte upp på flygplatsen och var med på hela resan. 


  • Hur upplevde du bemötandet av Dr Ufuk Bilkay och hans team?

Bra! Dr Bilkay var väldigt proffsig och han visste verkligen vad han gjorde. Så fort han kom in i rummet blev jag lugn, haha! Han visste precis vad jag ville ha och hur jag skulle få bästa resultat kändes det som. 


  • Motsvarar operationsresultatet de förväntningar du hade på din näsoperation?

 
Svårt att säga när det bara gått två veckor efter operationen, men det är helt klart på rätt väg och jag tror att det kommer bli riktigt bra. Jag känner mig nöjd men tror samtidigt att det kommer bli ännu bättre!


  • Beskriv din totala upplevelse av ArtNose?

Bra! Lite virrigt ibland att få veta exakta tider när man skulle till sjukhuset, men annars har det varit mycket bra allting. Ända från första konsultationen till uppföljningen efter man kom hem från operationen.
 

Vad är skönhet?

"Skönhet ligger i betraktarens ögon" sägs det ofta. Men finns det standariserade mallar för ...

6 januari, 2012
Blogg Misslyckad näsplastik? Vi hjälper dig! Före/efter-bilder Kontakta oss Besök oss på Instagram