Marias näsoperation

 Namn: Maria

Ålder: 26 år

Primär näsplastik februari 2011


  • Hur hittade du ArtNose?

      Internet. Jag läste först runt om näsplastik på olika bloggar och det var någon där som rekommenderade er.


  • Hur upplevde du din första konsultation?

 Bra och seriöst! Hade varit på en konsultation tidigare och hade relaterade till allt som sagts på min första konsultation och jämförde med den. Det var bra att jag kunde visa kort på en kändis som gjort en liknande näsoperation och ni förstod vad jag menade och det kändes kreativt och engagerat. 


  • Vad fick dig att genomgå din näsoperation hos ArtNose?

Det var väldigt många som rekommenderade er. Det gav mig en knuff i rätt riktning och jag gick på rekommendation av bekanta och vänner i branschen. 


  • Vad tyckte du om hotellet?

Det var över mina förväntningar! Matmässigt tyckte jag det var jättebra. Variationen i frukostbuffén var bra och jag som äter LCHF kunde välja omelett på morgonen och det var verkligen uppskattat.


  • Saknade du något i häftet med Patientinformation innan avresa?

Nej, ingenting om resan eller medicinerna. Kanske lite kort instruktion om näsmassagen för den glömde man bort *skratt* Var det något man glömde så fick man ju svar direkt.


  • Hur upplevde du bemötandet av din patientkoordinator?

Det var jättebra. Hon la sig på min nivå och man förstod vad man menade men satte sig in i min situation med näsan. Ingenting kändes formellt eller stelt utan hon lyssnade verkligen på mina önskemål. 


  • Hur upplevde du bemötandet av Dr Ufuk Bilkay och hans team?

Piff och puff *skratt! Dom var verkligen professionella och man behövde inte säga jättemycket för att de skulle förstå vad jag menade. Helt underbara och lyssnade och tog till sig mina önskemål och gjorde verkligen allt för att jag skulle bli nöjd.


  • Motsvarar operationsresultatet de förväntningar du hade på din näsoperation?

Ja absolut! Jag tyckte det var jättesvårt innan att försöka hitta kändis eller näsa som jag kunde relatera till och skulle passa på mig, men jag ser ju att när svullnaden lägger sig så blir det mer och mer likt mitt ideal (Blake Lively). 


  • Beskriv din totala upplevelse av ArtNose?

Från det att jag bestämmer mig till att göra något till att göra det så går det ganska fort! Jag hade googlat intensivt och letat efter en bra kirurg och blev glad när jag hittade er. Allting var seriöst och det var en lättnad att det gick så smidigt med upphämtningen på flygplatsen till själva läkarbesöket och vilotiden på hotellet. 

 

Vad är skönhet?

"Skönhet ligger i betraktarens ögon" sägs det ofta. Men finns det standariserade mallar för ...

6 januari, 2012
Blogg Misslyckad näsplastik? Vi hjälper dig! Före/efter-bilder Kontakta oss Besök oss på Instagram