Konsultation

 

Du är varmt välkommen att kontakta oss för en första konsultation där vi tillsammans går igenom hur vi kan hjälpa dig. En konsultation på 1 timme kostar 500 kr, och där går du och vår patientkoordinator igenom dina önskemål, förväntningar och funderingar. Du fotograferas i 6 vinklar och sedan görs en datasimulering där vi med hjälp av ett program tar fram bilder av hur du vill att din nya näsa skall se ut. Vi lägger alltid 1 timmes mellanrum mellan varje patient så att det inte gör något om konsultationen drar ut på tiden, och du slipper känna stress över att inte hinna få svar på alla frågor. En näsoperation är ett viktigt beslut och därför lägger vi extra tid på våra patienter.

 

Du får också se före och efter-bilder på våra tidigare patienter som utfört näsplastik. Art Nose äger rättigheten till alla bilder som tas under konsultation samt efter operation.

 

Om du ej har möjlighet att komma på konsultation under ordinarie kontorstid 09.00-17.00, så erbjuder vi även möjlighet till konsultationer på kvällstid och vissa helger. Kontakta oss för mer information.

 

Bokad tid skall vid förhinder avbokas senast 24 timmar innan ankomst. Uteblivna, ej avbokade besök debiteras.


Boka din tid här:


info@artnose.se


eller ring på 08-786 09 95 vardagar mellan 09.00-17.00

Vad är skönhet?

"Skönhet ligger i betraktarens ögon" sägs det ofta. Men finns det standariserade mallar för ...

6 januari, 2012
Blogg Misslyckad näsplastik? Vi hjälper dig! Före/efter-bilder Kontakta oss Besök oss på Instagram