Erik om sin näskirurgi

 Namn: Erik

Ålder: 21 år

Primär näsplastik maj 2011


  • Hur hittade du ArtNose?

 Google är din vän!


  • Hur upplevde du din första konsultation?

Väldigt lyckad. Jag kände att vi hade tid på oss och inget stressades fram och vi lyckades hitta precis vad som var "felet" på min näsa även om jag själv inte lagt märke till dessa detaljer. 


  • Vad fick dig att genomgå din näsoperation hos ArtNose?

Efter att ha läst diverse skräckhistorier så kändes det tryggare att låta en kirurg med sådan bred erfarenhet inom näsplastik göra det.  Gillade även konceptet med att man vilar upp sig på hotell med all service det innebär istället för att stå själv och svettas vid spisen när man mår som sämst dagarna efter näsoperationen. 


  • Vad tyckte du om hotellet?

Fräscht och rummen var mycket bra. Lungt och behagligt förutom en kväll när det vankades bröllop. 


  • Saknade du något i häftet med Patientinformation innan avresa?

Inget jag kan komma på. 


  • Hur upplevde du bemötandet av din patientkoordinator?

Jättebra. Trevlig, hade koll på allt och fixade allt som behövde fixas (så som borttappade bagage och pass) utan att man behövde tänka på det själv. 


  • Hur upplevde du bemötandet av Dr Ufuk Bilkay och hans team?

Självsäkra och ingav väldigt mycket trygghet med mantrat "Don't worry, ok?" som de lungt upprepade såfort man började hetsa upp sig över små detaljer på konsultationen. Det märktes att de kunde sin sak och de förstod direkt vad man var ute efter och efter att vi träffat dem kände jag verkligen att det skulle bli lyckat. 


  • Motsvarar operationsresultatet de förväntningar du hade på din näsoperation?

Är fortfarande väldigt svullen så det är svårt att se resultatet framifrån änsålänge men min profil har redan förbättrats rejält så jag har inget tvivel om att jag kommer bli nöjd så fort svullnaden går ner. 


  • Beskriv din totala upplevelse av ArtNose?

Jättenöjd! Jag var rätt pigg under vistelsen efter operationen och kunde sola och hänga med andra patienter så nu när jag kommit hem så känns det mest som jag varit på semester och råkat komma hem med en snyggare näsa vilket man får se som ett högt betyg. Allt har fungerat smärtfritt från första konsultation till hemfärd och jag skulle absolut rekommendera ArtNose till någon som funderar på näsplastik. 

 

Vad är skönhet?

"Skönhet ligger i betraktarens ögon" sägs det ofta. Men finns det standariserade mallar för ...

6 januari, 2012
Blogg Misslyckad näsplastik? Vi hjälper dig! Före/efter-bilder Kontakta oss Besök oss på Instagram