Diana om sin näsplastik

 
Namn: Diana

Ålder: 22 år

Primär näsplastik februari 2011


  • Hur hittade du ArtNose?

      Jag googlade näsplastik.


  • Hur upplevde du din första konsultation?

 Det kändes jättebra och jag blev nöjd med informationen och förväntningarna. Catarina verkade väldigt  insatt och jag blev motiverad att genomföra operationen.


  • Vad fick dig att genomgå din näsoperation hos ArtNose?

Jag hade funderat på att göra en näsoperation ett tag eftersom jag ville ha en smalare näsa. Jag hade tur som bodde i Vasastan och sökte runt omkring här. Mottagandet av Catarina och hela upplägget kändes jättebra.


  • Vad tyckte du om hotellet?

Hotellet var trevlig och en väldigt lugn atmosfär. Spenderade större delen av vistelsen inne i hotellrummet så hade inga större krav på hotellet. Men i helhet var det ett väldigt fräscht hotell, maten riktigt bra och personalen jättetrevlig.


  • Saknade du något i häftet med Patientinformation innan avresa?

Var väl informerad av Catarina och saknade ingen information alls.


  • Hur upplevde du bemötandet av din patientkoordinator?

Kändes professionellt och hon var väldigt engagerad och ville hela tiden det bästa för sina patienter. Jättetrevlig tjej och det kändes betryggande när hon genomgått liknande operation hos samma kirurg och kunde berätta mycket om operationsförloppet.


  • Hur upplevde du bemötandet av Dr Ufuk Bilkay och hans team?

Han kändes pålitlig, proffsig och var väldigt trevlig! Var betryggande att han hade 10 års experterfarenhet av näsoperationer, vilket märktes på sättet han jobbade. Verkligen att rekommendera för andra.


  • Motsvarar operationsresultatet de förväntningar du hade på din näsoperation?

Ja, i helhet vill jag ha en smalare näsa vilket jag fått och förändringarna som de gjorde var jättebra. Jag hade ändå velat ha ännu lite smalare längst ner så jag hoppas att svullnaden lägger sig med tiden.


  • Beskriv din totala upplevelse av ArtNose?

Jag tyckte hela upplägget var superbra! Catarina var riktigt bra som guide och gjorde ett utmärkt jobb. Utåtriktad, trevlig och lätt att få sin vilja igenom bland annan personal. Kirurgerna kändes pålitliga och boendet, mat och turkisk personal var över förväntan. Att resa till Turkiet för näsplastik kändes som ett säkert kort eftersom det utförs en hel del där! Även skönt att inte vara hemma bland familj och vänner under veckan efter operationen.

 

Vad är skönhet?

"Skönhet ligger i betraktarens ögon" sägs det ofta. Men finns det standariserade mallar för ...

6 januari, 2012
Blogg Misslyckad näsplastik? Vi hjälper dig! Före/efter-bilder Kontakta oss Besök oss på Instagram