Carolines sekundära näsplastik

 
Namn: Caroline

Ålder: 23 år
 
med mamma Charlotte som medresenär

Sekundär näsplastik juli 2011


  • Hur hittade du ArtNose?

 Genom att googla på "näsoperation"


  • Hur upplevde du din första konsultation?

Anledningen till att jag valde att genomgå min operation hos ArtNose var att jag tyckte att det kändes som det bästa alternativet. Jag hade redan bestämt mig för att genomgå ytterligare en näsoperation efter två tidigare misslyckade operationer. Med vetskapen om hur mycket näsoperationer det görs i Turkiet och efter att ha sett bilder på näsor liknande min som Dr Bilkay opererat och lyckats med kändes ArtNose som det klart bästa alternativet.

  • Vad fick dig att genomgå din näsoperation hos ArtNose?

Jag hade tidigare genomgått en näsoperation i Sverige med dåligt resultat, så en tid efter denna incident började jag söka febrilt på Internet efter en kirurg som verkligen visste vad han sysslade med. Jag kunde inte nöja mig med annat än det bästa alternativet. Jag fick upp ögonen för ArtNose efter att ha läst på deras hemsida samt inlägg på forum från andra som opererat sig där med lyckade resultat. Därefter hade jag inga tvivel.

  • Vad tyckte du om hotellet?

Hotellet var bra. Rummet var trevligt och rent och hade välbehövlig luftkonditionering. Maten var god och hotellet låg nära ett shoppingcentrum vilket var bra när man kände sig lite uttråkad. Den enda nackdelen med hotellet tycker jag var simskolan som ibland pågick i poolen.

  • Saknade du något i häftet med Patientinformation innan avresa?

Nej det tycker jag inte. De mest nödvändiga framgick och väl på plats i Turkiet kunde man ställa de ytterligare frågor som dök upp.

 

  • Hur upplevde du bemötandet av din patientkoordinator?


Bemötandet av patientkoordinatorn var väldigt bra. Det var trevligt och seriöst. Hon var anträffbar hela tiden innan avresan och var mån om att man skulle trivas och ha det bra under vistelsen. Det var väldigt viktigt för att man skulle känna sig trygg under hela vistelsen.

  • Hur upplevde du bemötandet av Dr Ufuk Bilkay och hans team?

Bemötandet av doktorerna var över förväntan. De var jättetrevliga och hade inte alls någon översittarattityd. De var mycket sympatiska och förtroendeingivande och man märkte direkt att de är mycket duktiga på det de gör.


  • Motsvarar operationsresultatet de förväntningar du hade på din näsoperation?

Ja. Det är svårt att se så snart efter operationen hur det slutgiltiga resultatet kommer att bli, men änsålänge är jag mycket nöjd!

  • Beskriv din totala upplevelse av ArtNose?

Över förväntan! Det är svårt att veta vad man kan förvänta sig men jag blev verkligen inte besviken. Jag blev överasskad av hur bra man trivdes på resan överlag, hur fint hotellet var, och framförallt vilken bra standard det var på sjukhuset och hur bra bemött man blev där.

Vad är skönhet?

"Skönhet ligger i betraktarens ögon" sägs det ofta. Men finns det standariserade mallar för ...

6 januari, 2012
Blogg Misslyckad näsplastik? Vi hjälper dig! Före/efter-bilder Kontakta oss Besök oss på Instagram