Carl om sin näskirurgi

 Namn: Carl

Ålder: 29 år

Primär näsplastik april 2011


  • Hur hittade du ArtNose?

      Jag googlade runt och läste allt jag kunde hitta om näsplastik. Via ett diskussionsforum hittade jag ArtNose hemsida.


  • Hur upplevde du din första konsultation?

 Jag tyckte att det kändes väldigt bra efter konsultationen. Patientkoordinatorn var väldigt trevlig och man behövde inte känna sig stressad utan man fick gott om tid att diskutera kring bildsimuleringen och ställa övriga frågor. Sammanfattat fick jag ett gott intryck. 


  • Vad fick dig att genomgå din näsoperation hos ArtNose?

Jag hade ju funderat på en näsoperation länge men inte hittat en enda kirurg som kändes helt "grön" när det gäller näsplastik. Jag läste runt på nätet och hittade mycket negativt om diverse kirurger och kliniker där patienter beskrev sina upplevelser i form av misslyckade operationer och dåligt bemötande. Jag hittade ArtNose hemsida och läste mycket om Dr Bilkay, vilket gav mig mer information inför mitt slutgiltiga val. Det hela verkade lovande och då konsultationen kändes bra låg beslutet lära till hands. 


  • Vad tyckte du om hotellet?

Hotellet var riktigt fint. Stora, fräscha rum, god mat och bra service överlag. Plus för tv med hdmi-ingång. Minus för bristande engelskakunskaper hos hotellpersonalen. 


  • Saknade du något i häftet med Patientinformation innan avresa?

Nej det gjorde jag inte. 


  • Hur upplevde du bemötandet av din patientkoordinator?

Hon var som sagt väldigt trevlig och kändes lugn och avslappnad vilket gjorde att jag också kände mig avslappnad. Har inga klagomål. 


  • Hur upplevde du bemötandet av Dr Ufuk Bilkay och hans team?

Även här fick man gott om tid att ställa frågor och diskutera. De kändes väldigt professionella och verkade kunna sin sak. De hade förberett sig bra och hade klara idéer om vad som var lämpligt och inte lämpligt att göra med min näsa. Samtidigt lyssnade de givetvis på mina önskemål. Det kändes som att vi möttes på halva vägen. Innan mötet med dem kände jag mig lite osäker, en osäkerhet som försvann i och med det trygga intryck jag fick. 


  • Motsvarar operationsresultatet de förväntningar du hade på din näsoperation?

Ja, jag är ganska säker på att jag kommer bli nöjd när svullnaden lägger sig. Just nu är jag fortfarande väldigt svullen så slutresultatet är en bit bort, men det ser lovande ut!


  • Beskriv din totala upplevelse av ArtNose?

Totalt ser jag mycket positivt på hela upplevelsen. Inga speciella klagomål förutsatt att mitt resultat blir som planerat när svullnaden lagt sig helt. Patientkoordinator, kirurger, kliniken och hotellet får höga betyg. Resan med flygbolaget gick bra bortsett lite krångel med läkarintyget på hemresan. Flygplansmaten var riktigt bra. Att sjukhuset ligger så nära hotellet är skönt, då det är där man gör återbesöken hos kirurgerna. 

 

Vad är skönhet?

"Skönhet ligger i betraktarens ögon" sägs det ofta. Men finns det standariserade mallar för ...

6 januari, 2012
Blogg Misslyckad näsplastik? Vi hjälper dig! Före/efter-bilder Kontakta oss Besök oss på Instagram