Bemötande av patienter

 

Ett av våra viktigaste mål är att man som patient hos ArtNose skall känna att man blir bemött med respekt, uppmärksamhet och förståelse. När du kommer på konsultation inför en näsoperation så gör vi vårt yttersta för att du skall känna dig bekväm och väl omhändertagen. En konsultation inför en näsoperation kan ibland ta längre tid än en 1 timme, och därför lägger vi alltid lite extra tid mellan varje patient så att du skall slippa känna stress och oro att inte hinna få svar på dina frågor.


Det absolut viktigaste när man planerar en näsoperation är kommunikationen, och ingen fråga är dum eller onödig. Du skall alltid känna förtroende att ställa de frågor du undrar över, och vi kommer göra vårt bästa för att besvara dem och ge dig den vägledning du behöver innan du fattar ett beslut.


När du kommer till oss så skall du känna dig förstådd och viktig som patient. Vi lägger mycket stor vikt vid det personliga mötet med dig, och vår målsättning är att du skall känna dig 100% nöjd med bemötandet du får av oss, oavsett om du ringer och ställer frågor, kommer på en konsultation eller genomgår en näsoperation.
Vad är skönhet?

"Skönhet ligger i betraktarens ögon" sägs det ofta. Men finns det standariserade mallar för ...

6 januari, 2012
Blogg Misslyckad näsplastik? Vi hjälper dig! Före/efter-bilder Kontakta oss Besök oss på Instagram